U društvu zvijezda

Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je s tribina podržala hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića, a na tribinama je sa suprugom sjedila ispred jednog od najpoznatijih holivudskih parova.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je s tribina podržala hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu pozirala je s Jakovom, s nekadašnjom popularnom rumunjskom gimnastičarkom Nadijom Comaneci, ali najviše pozoronosti ukrao je dvojac koji je sjedio iza Kolinde i Jakova.

Naime, sa svojim kćerima na tribini su sjedili glumac Ryan Gosling te njegova partnerica glumica Eva Mendes.

Spomenula ih je i sama Kolinda.

''Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem Aurelu Benoviću, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo. Bodrila ga je s nama i draga prijateljica Nadia Comaneci, a u gimnastitici su uživali i Eva Mendes i Ryan Gosling. Hvala g. Enisu Hodžiću Ledereru na fotkama!''

Inače, Eva i Gosling jedan su od najtajanstvenijih holivudskih parova. Zajedno su od 2011. godine te imaju dvoje djece, kćeri Esmeraldu i Amandu. Iako to nikad nisu potvrdili, u stranim medijima šuška se da su se vjenčali. 

Kolinda je pak ove Olimpijske igre u punom zamahu, a osim što obavlja dužnost kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora, strastveno navija i za sve naše olimpijce na natjecanjima.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Splitska glumica koja se udala za Šveđanina puni baterije na našoj obali, a jedan detalj svi su primijetili!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević objavila novi video u kojem se našalila s kćerkicom: ''Kad me pitaju tko mi čisti kuću!''

Povezana vijest Celebrity Naša zgodna voditeljica zablistala je u mini haljini sa seksi prorezom ispod grudi: ''Kakva si ti dama!''

Povezana vijest Zanimljivosti Objavljene najnovije fotografije Eden i Cruza iz Santa Barbare, evo kako zvijezde hit-sapunice danas izgledaju!

Povezana vijest Celebrity Fotke s koncerta Severine govore više od tisuću riječi: Pogledajte atmosferu iz Privlake!

Povezana vijest Celebrity Splitska pjevačica koju smo gledali u našem hit-showu sve je oduševila pojavom u crvenom badiću: ''Lipota Jadrana!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS