"Ljepotica, ponos"

Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Kolinda Grabar-Kitarović Facebook 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović je povodom Dana žena na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju uz koju je citirala samu sebe.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na svojem profilu na Facebooku povodom Međunarodnog dana žena.

Objavila je svoju fotografiju uz koju je citirala samu sebe.

Povezana vijest Celebrity Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

"Došli smo daleko - danas su žene astronautkinje, nuklearne fizičarke, vozačice trkaćih automobila, vojnikinje i predsjednice. Ipak, još uvijek smo odbacivane, maltretirane, podcijenjene i nedovoljno zastupljene. Nema većeg skoka za čovječanstvo od postizanja prave jednakosti žena", napisala je uz fotografiju te je istaknula i kako je to izjavila povodom preuzimanja vodstva CWWL-a, 29. ožujka 2019.

"Svaka čast, živjele žene, majke, sestre, supruge, kćeri", "Naša draga Koli...", "Ljepotica, ponos", "Lijepa naša Kolindica", "Kolinda kraljica", neki su od brojnih komentara koje je dobila, a najviše ih se tiče njezina izgleda na fotografiji.

Povezana vijest Nekad i sad Nećete prepoznati Kolindu na fotografijama iz srednjoškolskih dana, tada je još imala svoju prirodnu boju kose!

Kolinda se dosta fizički promijenila otkako je završio njezin predsjednički mandat i zadnjih godina privlači veliku pažnju svojim izgledom, a posebice nikad vitkijom figurom.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 inMagazin Naša vrhunska reporterka Sabina Tandara Knezović otkrila kakva je izvan posla: "Muž umre od smijeha i kaže da to nisu dvije iste osobe!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS