slažete li se?

Kći legendarne glumice zbog dekoltea se našla na meti kritika: "Neukusno i neprimjereno!"

Eva Amurri i Susan Sarandon Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Kći Susan Sarandon Eva Amurri našla se na meti kritika zbog vjenčanice s dubokim dekolteom, no nije ostala dužna hejterima.

Eva Amurri, kći holivudske glumice Susan Sarandon i talijanskog redatelja Franca Amurrija, udala se u New Yorku za chefa Iana Hocka, no veliki dan pokušali su joj pokvariti dušobrižnici s društvenih mreža.

39-godišnja glumica i lifestyle-blogerica našla se na meti kritika zbog svoje vjenčanice koja je imala duboki izrez na dekolteu.

"Ova je haljina neprimjerena", "Nakon troje djece odabrala je ovakvu vjenčanicu?", "Baš neukusna vjenčanica", neki su od brojnih sličnih komentara ispod njezinih fotografija s vjenčanja, a s kritičarima se obračunala u pričama na Instagramu.

"Svima koji su šokirani što moje grudi nisu 'sklonjene' slobodno snimite ovo za kasnije", napisala je uz fotografije na kojima je približila svoj dekolte i koje možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, na svadbi bilo je samo 40 uzvanika, uključujući i Evinu majku Susan, koja je stigla s dugogodišnjim partnerom Timom Robbinsom. Eva je sama organizirala vjenčanje, a do oltara ju je otpratio sedmogodišnji sinčić Major, kojeg ima iz prethodnog braka.

"Ian se predivno brine za mene i djecu, pun je ljubavi. Najbolji je očuh koji postoji", nahvalila je novog supruga za People. Chefa Iana upoznala je dok je bila trudna s trećim djetetom.

Eva je bila udana za bivšeg nogometaša Kylea Martina, s kojim je je, uz Majora, dobila i kćer Marlow Mae (9) te sina Matea Antonija (4), a razveli su se malo prije rođenja najmlađeg djeteta i nakon osam godina braka.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kći Dikana i pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a danas je za nju baš poseban dan: "Mama te zadovoljno gleda..."

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS