isplivale stare fotke

Kći Kolinde Grabar-Kitarović danas studira na Harvardu, a već od malih nogu vidjelo se da je talentirana

Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Katarina Kitarović već tri godine živi i studira u SAD-u gdje je primljena na čak četiri prestižna sveučilišta, a odabrala je Harvard.

Katarina Kitarović (20) najveći je ponos bivše predsjednice Hrvatske i svoje mame, Kolinde Grabar-Kitarović.

Katarina je državna prvakinja u umjetničkom klizanju koja je nizala uspjehe i na međunarodnim natjecanjima, a nakon što je maturirala s odličnim u zagrebačkoj 15. gimnaziji, preselila je u SAD gdje zadnje tri godine studira na prestižnom Harvardu.

Kolinda se 2019. pohvalila i kako je njezina kći primljena na čak četiri američka sveučilišta koja su joj ponudila stipendiju, no Harvard joj je bio prvi izbor, a poznato je da se radilo još o Stanfordu te Columbia Universityju.

U rješavanju standardiziranih testova sposobnosti, koji služe kao prijamni ispit na preddiplomske studije u SAD-u, Katarina je bila među jedan posto najboljih.

Kolinda ju je u SAD otpratila dok je još vršila funkciju predsjednice države, a tada joj je na svojem Faceboku poručila: "Leti visoko i budi uvijek svoja, sokolice moja, anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni mama i tata".

Katarina je talent za klizanje pokazivala još od malih nogu, a njezine fotografije s leda iz djetinjstva možete pogledati u galeriji.

Osim kćeri Katarine, Kolinda i njezin suprug Jakov Kitarović imaju i 19-godišnjeg sina Luku.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity U haljini s opasnim prorezima bilo je očito da nema donje rublje, a dok se zavodljivo izvijala, zamalo je pokazala i više od planiranog!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Nekad i sad Svi je pamte kao pravu prirodnu ljepoticu, pa mnogi žale kad vide ove prizore, koji su posljedica odlazaka pod nož   

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS