dostojna nasljednica

Znate li čija je ovo kći? Dokazala na impresivan način da jabuka ne pada daleko od stabla

showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Bree Van Damme kći je akcijskog junaka Jean-Claudea Van Dammea, čiji je zaštitni znak špaga.

29-godišnja Bianca Bree Van Damme često dokazuje da njezin otac, akcijski junak Jean-Claude Van Damme ima dostojnu nasljednicu kada je riječ o sportskoj spremi. 

Špaga je postala Jean-Claudeov zaštitni znak, a prema fotografijama se vidi da ju i Bianca vješto izvodi. Osim s vježbanjem atraktivna brineta kopira tatu i u izboru karijere i bavi se glumom te su se skupa pojavili u nekoliko filmova. Usto odrađuje i manekenske angažmane te surađuje s brojnim poznatim brendovima. 

Belgijski majstor borilačkih vještina, koji slavi 60. rođendan 18. listopada, dobio je kćer Biancu i sina Kristophera sa suprugom bodybuildericom Gladys Portugues (62), s kojom je u braku od 1999., kada su se drugi put vjenčali. Naime, prvi put su izgovorili sudbonosno da 1987. i razveli se pet godina kasnije. Van Damme se, uključujući ta dva braka, ženio pet puta.

S bivšom suprugom, glumicom Darcy LaPier (55) ima sina Nicholasa Van Varenberga (25). Sva Jeanova djeca bave se glumom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tootall #toolong #cantfit #thatswhatshesaid #mentalhealthawareness

A post shared by Bianca Van Damme (@iambbgun) on

Inače, akcijski junak prepoznatljiv je po svom umjetničkom imenu, dok mu je pravo Jean-Claude Camille François Van Varenberg, a s borilačkim vještinama počeo se baviti već s 10 godina. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS