Sad je samo sjećanje

Evo kako je kći Ene Begović provela tužnu godišnjicu, majka ju je ovdje posljednji put držala u naručju

Lana Radeljak Marko Lukunic/Pixsell 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Lana Radeljak na tužnu obljetnicu smrti Ene Begović bila je na kobnom mjestu koje je prije 24 godine bilo središte najcrnjeg scenarija.

Prošle su 24 godine otkako je jedna od najljepših hrvatskih glumica Ena Begović izgubila život u tragičnoj prometnoj nesreći.

Ena je izgubila život na otoku Braču nakon što je automobil u kojem je bila jedna od putnica sletio u provaliju. Ozljede koje je zadobila bile su preteške i njezin je život nažalost bio izgubljen. Osim nje u automobilu su bili i Josip Radeljak Dikan, njihova kćer Lana, Enina majka Tereza, a upravljao je Radeljakov sin Leo.

Upravo njena kći Lana, koja je danas predivna 24-godišnjakinja, a koja je u trenutku nesreće imala svega mjesec i pol dana, vratila se na ovo kobno mjesto uoči majčine godišnjice.

Glumica Anja Šovagović-Despot to je otkrila na svom Instagramu, a s lijepom Lanom pozirala je ispred Crkve Navještenja Blažene Djevice Marije u Supetru na Braču. 

''Jur ni jedna na svit vila lipotom se već ne slavi, jer je hvale sve skupila vila k’a mi sarce travi, ni’ će biti, nije bila, njoj takmena k’a se pravi. Na veliku Gospu. U srcu s Enom i vilom njezinom'', napisala je Anja uz fotografije.

Lana se ne voli često pojavljivati u javnosti te voli svoj privatni život čuvati za sebe, ali nedavno se pohvalila da je dobila unaprjeđenje na poslu.

"Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj", napisala je Lana na svojem profilu na LinkedInu.

Studirala je u Milanu na Sveučilištu Bocconi, smjer ekonomija i menadžment.

Mnogi također komentiraju da je izrasla u prelijepu mladu damu te da je kopija svoje majke. Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Usred glasina o romansi s našim glazbenikom, Jelena Perčin pohvalila se sretnim vijestima: ''Moja djevojčica!''

Povezana vijest Celebrity Nova otkrića o smrti Matthewa Perryja šokirala fanove: ''Iskorištavali su njegovu ovisnost da se obogate''

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift održala prvi koncert u Londonu nakon afere s terorizmom, gost joj je bio Ed Sheeran!

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik oplela po određenim pratiteljima, evo što ju je naljutilo: ''Kad budete gdje sam ja, javite mi se!''

Povezana vijest Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS