u čvrstom zagrljaju

Nekadašnja ljepotica pokazala je rezultat još jedne operacije, no ovaj put u fokusu je bila osoba s kojom se odmarala

Katie Price - 6 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Katie Price česta je tema medija zbog svog izgleda, a estetskim korekcijama na kojima je bila ne zna se broj.

Britanska starleta Katie Price ovih dana uživa na Cipru, a sa sobom je na putovanje povela i svog sina.

Fotografi su je uhvatili dok se sunčala pokraj bazena u crnom kupaćem kostimu, a njeno operirano tijelo i tetovaže nisu mogli proći neopaženo. Pokazala je i nikad veće grudi, koje je nedavno ponovno uvećala.

No, najviše pozornosti ukrao je njen sin Harvey. Naime, Harvey je 22-godišnjak s posebnim potrebama. Djelomično je slijep, autističan, ima septo-optičku displaziju i genetski poremećaj Prader-Willijev sindrom.

Katie se na društvenim mrežama često bori kako bi bio prihvaćen i kako bi mu se olakšao život, a ovog travnja podigla je sve službe na noge jer su mladića htjeli izbaciti s fakulteta. Naime, lokalne vlasti Sussexa htjele su spriječiti da se Harveyju plaća školovanje od vlade. Katie je potom slala žalbu kako se ti doprinosi ne bi smanjili.

Koliko voli svog sina, pokazala je i sada, kad ga je nježno prigrlila k sebi dok su se odmarali na ležaljci.

46-godišnjakinja ima čak petero djece: Harveyja, Juniora Savvu i Princess dobila je s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom, a Jetta i Bunny ima iz braka s Kieranom Haylerom.

Inače, starleta je poznata po odlasku na plastične operacije, kojima ni sama ne zna broj, dok je čak članovi obitelji preklinju da prestane sa zahvatima, ali bezuspješno.

Zbog zahvata svaki dan živi rizično.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako srpski folker slavi rođenje kćeri, ništa bez poderane majice: ''Od prekjučer nisam spavao!''

Reper kojeg regija obožava sam se zaputio u razorena mjesta BiH pomoći unesrećenima u razornim poplavama!

Naša glumica javila se s Floride, kojoj prijeti strašni uragan: ''Jezivo je, vijesti i apeli su svuda oko nas''

Povezana vijest Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

Povezana vijest Nekad i sad Nekad je bila prirodna ljepotica, no danas ni sama ne zna točan broj operacija kojima se podvrgnula

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS