IMA LI KRAJA OPERACIJAMA?

Novi prizori nekadašnje ljepotice otkrivaju da je opet otišla pod nož, a u njene ožiljke od korekcija strašno je gledati

Katie Price Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Katie Price prošetala je Londonom, a osim bujnog poprsja, svi su gledali u njene strašne ožiljke na licu.

Britanska starleta Katie Price snimljena je na ulicama Londona, a prema fotografijama čini se da je otišla korak dalje sa svojim operacijama. Naime, Price se vratila iz Turske, a glava joj je bila omotana u crnu maramu.

Ispod nje vidjeli su se i novi šavovi koji su ukazivali da je britanska starleta bila na još jednoj estetskoj operaciji. Njeni prizori šokirali su mnoge jer je nakon brojnih korekcija neprepoznatljiva, a ožiljci koje ima sve se više ističu.

Fotografije su nastale nakon što je Katie uhićena na aerodromu u Londonu. BBC navodi da je razlog uhićenja to što se nije došla na sud te je upozorena da sljedeći put mora doći. Na sudu se navodno moraju riješiti pitanja o njenom financijskom stanju.

Starleta je poznata po odlasku na plastične operacije, kojima ni sama ne zna broj, dok je čak članovi obitelji mole da prestane sa zahvatima, ali bezuspješno. 

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Novak Đoković s obitelji se odmara u Dubrovniku, a evo kako je proveo vruće jutro na iznenađenje prolaznika!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity One su neke od najpoznatijih žena na svijetu, a donijele su odluku da neće tratiti vrijeme na skrivanje celulita i višak kila

Povezana vijest Celebrity Nikome nije jasno zašto su joj bile potrebne sve te plastične operacije, bila je prirodna ljepotica, a danas broj korekcija ni sama ne zna

Povezana vijest Celebrity Zbog pretjeranih plastičnih operacija postala je predmet sprdnje, no javnost je ovog puta šokirala pojavom u prozirnom kombinezonu!

Povezana vijest Nekad i sad Nekad je bila prirodna ljepotica, no danas ni sama ne zna točan broj operacija kojima se podvrgnula

Povezana vijest Celebrity Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Povezana vijest Celebrity Bivša manekenka koja šokira izgledom misli da je iznad zakona, a zbog razuzdanog ponašanja sada joj prijeti zatvorska kazna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS