Puno je značenja

Kate je svoje modne dodatke pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade, kako šalje skrivene poruke?

Kate Middleton Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Odjeća i nakit su među mnogim načinima kako poslati suptilne poruke, a time se vodi i Kate Middleton

Poznate osobe često vole koristiti svoj nakit ili odjeću kako bi mogli poslati poruku. Među njima je i buduća britanska kraljica Kate Middleton.

Bilo da se radi o posveti svojoj obitelji, gesti dobre sreće ili simbolu emocionalne snage, svaki komad koji Kate nosi prožet je osjećajima. Od naušnica koje je nedavno odabrala za susret s djevojkom oboljelom od raka do svojih dragih ogrlica s inicijalima svoje djece, Kate je svoje modne dodatke pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade.

"Naušnice s nebeskom moći" - ovaj par naušnica je Kate nosila tijekom nedavnog susreta s mladom Liz Hutton, a prvi puta ih je nosila početkom 2010-ih. Naušnice imaju vrlo dirljivo značenje jer su inspirirane dizajnom kineskog cara koji se smatrao sinom neba, odgovornim za nebesku moć uspjeha ili neuspjeha njegove vlade.

"Emotivne naušnice" - ove naušnice izrađene su kao posveta mladoj Issy Phipps, koja si je oduzela život, zbog čega je sada zvijezda. Od davnina su zvijezde predstavljale ideju za zauvijek, slobodu i nadu, čineći ih savršenim simbolom za mladi život koji je izgubljen, ali nadu koja je proizašla iz te tragedije. Kate ih je prvi puta nosila u listopadu prošle godine kada se susrela s Issyinim bivšim ragbijaškim timom.

"Umirujuće drago kamenje" - naušnice s akvamarinom su prvi puta viđene na Kate 2022. godine. S duhovnog stajališta, akvamarin je povezan sa zaštitom mornara i jamstvom sigurnog putovanja. Za spokojnu plavo-zelenu boju akvamarina također se kaže da hladi temperament, dopuštajući nositelju da ostane miran i staložen. Princeza Kate nosila je naušnice kao znak promjene jer je preuzimala više angažmana u ime kraljice dok je prelazila na višu poziciju.

"Obiteljsko nasljedstvo" - princ William zaprosio je Kate safirnim zaručničkim prstenom kojim je njegov otac Charles zaprosio njegovu majku Dianu. Istodobno je podsjetio Charlesa na broš njegove majke od safira i dijamanata, koji je prvotno bio poklon kraljici Viktoriji od princa Alberta.

"Drži svoju djecu blizu" - u pitanju je ogrlica na kojoj se nalaze prva slova imena njihove djece Georgea, Charlotte i Louisa. Predstavljena je 2021. godine za vrijeme putovanja u Škotsku kada djeca nisu mogla putovati s Kate i Williamom.

"Bezvremenski biseri" - Kate često voli odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. Za vrijeme mise povodom prve godišnjice odlaska, Kate je nosila biserne naušnice koje je Elizabeta dobila povodom srebrnog jubileja vladavine.

"Simboli sreće" - komplet nakita tvrtke Van Cleef & Arpels Kate je prvi puta nosila na dodjeli nagrade BAFTA 2020. godine. U pitanju su naušnica od bisera i žutog zlata te odgovarajuća ogrlica iz kolekcije Alhambra s motivom djeteline s četiri lista, koji je simbol sreće.

"Poklon kraljice Camille" - još 2011. godine Camilla je za vjenčani dar poklonila Kate personaliziranu zlatnu narukvicu kao simbol dobrodošlice u kraljevsku obitelj. Narukvica ima jedan privjesak s gravurama s obje strane: s jedne strane je slovo C za Catherine (puno Kateino ime) s krunicom, a s druge je C za Camillu s krunom. Kate je narukvicu debitirala nekoliko mjeseci poslije vjenčanja za vrijeme Wimbledona.

"Personalizirana posveta obitelji" - tvrtka All the Falling Stars darovala je ogrlicu Kate za vrijeme posjeta Galwayju u Irskoj. Ogrlica se sastoji od tri zlatna diska na kojoj se nalaze prva slova imena Kateine djece, a nakon što ju je Kate debitirala u Battersea Parku 2020. godine, ovaj brend je dobio 500 narudžbi u veoma kratkom roku.

Fotografije nakita pogledajte na stranicama Daily Maila.

Jedan od ovih nakita možete vidjeti OVDJE.

Njezin suprug William je otkrio razlog zašto se njihova djeca svađaju. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Senidah najavila koncert u zagrebačkoj Areni, javno priznaje koliko voli hrvatsku publiku: ''Svaki put je ludilo!''

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Povezana vijest Celebrity Žene su ludjele za njim 2000-ih, a neodoljiv je i s 43 godine u novom filmu, u kojem se razgolitio!

Povezana vijest Celebrity Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Prepoznajete li ovog glumca? Zbog njegova šarma žene su bile lude za njim u hit-seriji, a pokoja bora nije ga puno promijenila!

Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS