Glasajte u anketi!

Naša prelijepa glumica zablistala je u istoj haljini kakvu ima i Kate Middleton, kojoj bolje stoji?

Kate Middleton i Ornela Vištica - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton i naša glumica Ornela Vištica nosile su istu bijelu haljinu, teško je odlučiti kojoj bolje stoji.

Na društvenim mrežama kazališta Kerempuh objavljena je zanimljiva fotografija na kojoj je princeza Kate Middleton i naša glumica Ornela Vištica.

Naime, ove dvije predivne žene nosile su istu bijelu haljinu, a u montaži stoje jedna pokraj druge i doista je teško odlučiti kojoj bolje pristaje.

Zato taj zadatak dajemo vama.

Podsjetimo, Kate je proteklih mjeseci velika tema medija jer je otkrila da ima rak, no prije nekoliko dana objavila je video i priznala kako je završila s kemoterapijom, ali da je pred njom i dalje dug oporavak. Video pogledajte OVDJE.

Ornela Vištica s druge strane već dugo nije prisutna u našim medijima. Svjetla reflektora ne voli, a iako se i dalje aktivno bavi glumom u kazalištu, na TV ekranima već ju dugo nismo vidjeli. Nedavno se pohvalila kako je završila fakultet, a koje je zvanje dobila, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tetovirane noge jednog od najzgodnijih Hrvata bile su prava atrakcija na špici, a bogatim crtežima ukrasio je i svoj mišićavi torzo!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Što to na sebi nosi naša voditeljica? Neobičan outfit brzo je privukao poglede svih, zna se i zašto se ovako sredila

Emilija Kokić shrvana nakon odlaska kolege iz benda: ''Planirali smo doći do tebe, oprosti što smo zakasnili...''

David Beckham izazvao je kaos u klubu u New Yorku, zbog njega su intervenirali i zaštitari

Evo kako ekipa nove serije ''U dobru i zlu'' provodi vrijeme van snimanja, poznata kolegica uspjela ih je sve okupiti za izlazak!

Sergej Trifunović oglasio se nakon suđenja u Splitu: ''Ovo ne smije postati borba za potpirivanje nacionalista...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS