U kratkom topiću

Naša zgodna glumica pokazala kako uživa na suncu i usput se pohvalila isklesanim trbuhom!

Katarina Baban Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se sunča u kafiću na Jarunu u oskudnom izdanju.

Domaća glumica i modna dizajnerica Katarina Baban jedva je dočekala sunčano i toplo vrijeme.

Potvrdila je to i na svojem profilu na Instagramu, gdje se pohvalila kakao uživa u kafiću na zagrebačkom Jarunu, a pozirala je u topiću koji je otkrio njezin isklesani trbuh.

"Prelijepa si", "Ovaj suncobran kao šešir ti stoji", "Lijep ugođaj", pisali su joj pratitelji.

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

Nedavno je pratitelje iznenadila i videom svojeg dugogodišnjeg dečka Igora Subotića, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti jer se ne voli eksponirati.

Inače, Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu "Puni pansion", u kojoj izmjenjuje čak 22 uloge, a njome je protekli vikend oduševila Varaždince.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Suprug pobjednice "Plesa sa zvijezdama" pravi je hit na društvenim mrežama, pogledajte njegove plesne pokrete!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS