u slučaj je umiješan i p. diddy

Kontroverzni reper optužen je za silovanje svoje bivše asistentice, sve je detaljno opisala u užasavajućim tvrdnjama

Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U jeku sudskih postupaka P. Diddyja, Kanye West optužen je za silovanje svoje bivše asistentice te se navodi da se zločin dogodio u studiju posrnulog repera.

Američki reper Kayne West drogirao je i silovao svoju bivšu pomoćnicu u Diddyjevom studiju, tvrdi ona u užasavajućoj novoj tužbi protiv osramoćenog repera.

Influencerica i bivša zvijezda OnlyFansa Lauren Pisciotta tužila je Westa u lipnju zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega od 2021. do 2022. godine.

Sada, nova ažurirana tužba na 88 stranica podnesena u petak navečer i koju je dobio DailyMail sadrži desetke novih uznemirujućih tvrdnji.

Pisciotta je detaljno opisala Westove navodne bolesne seksualne opsesije i njegov fetiš da također želi spavati s majkama svojih meta, uključujući obitelj njegove supruge Biance Censori.

U tužbi koju su dobili na uvid Pisciotta tvrdi da je bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Sean Combs, poznatiji kao Diddy. Protiv njega pak u ovom dokumentu nema optužbi za nedjela. Nije naveden datum događaja.

Tijekom sesije poslužena su im pića uz riječi da "svi moraju piti ako žele ostati", navodi se u tužbi. "Bez znanja tužiteljice, piće koje joj je posluženo bilo je pomiješano s neidentificiranom drogom. Nakon nekoliko manjih gutljaja pića koje joj je poslužio West, tužiteljica se počela osjećati dezorijentirano", piše nadalje u tužbi.

Uskoro je izgubila kontrolu nad svojim tijelom i govorom te joj je sjećanje na tu večer u magli. Sljedećeg dana, navodi se u tužbi, Pisciotta se probudila fizički bolesna i zbunjena.

"Osjećala je ogromnu sramotu i nelagodu što se nije mogla prisjetiti nijednog događaja noći nakon prvog gutljaja pića koje joj je poslužio West", stoji u tužbi.

Tek godinama kasnije Pisciotta je rekla da je saznala da je bila seksualno napadnuta. West je otkrio da su se "spetljali" u studiju, zbog čega je ona shvatila da je bila drogirana i seksualno napadnuta.

Kad je rekla Westu da se ne sjeća ničega te noći osim početka, kad su sjeli na kauč u sobi punoj ljudi te uzeli gutljaj pića koje je on natočio, Lauren tvrdi da se West nasmijao i rekao: "Žene vole reći da se ne sjećaju."

West je demantirao tvrdnje u svojoj prvotnoj tužbi, nazvavši ih neutemeljenima i optuživši je za ucjenu i iznudu, ali tek treba podnijeti obranu.

Podsjećamo, šuška se da se Kanye razvodi od Biance Censori. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Naš bivši ministar političku fotelju zamijenio je motorom, a ispod ove kacige nismo ga odmah prepoznali!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Rakitićeva supruga uživala u Splitu s prekrasnom sestrom, svi kažu da izgledaju kao blizanke!

Što se krije iza navodne bračne krize Meghan Markle i princa Harryja? Izvori tvrde da je ovo razlog tenzija!

Zrinka Cvitešić iskreno o planovima za budućnost: ''Ne mislim da ću se do kraja života baviti glumom''

Povezana vijest Celebrity Najpoznatijeg negativca dosad je utjelovilo čak 6 glumaca, koji vam je od njih bio najbolji?

Povezana vijest Celebrity Dok njezine kolegice pune arene diljem regije, srpska folk-zvijezda u Zagrebu se hvali drukčijim uspjehom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS