Ne može sakriti nuspojave

Što je Cruise učinio svome licu? Estetski stručnjaci komentirali su njegov mladenački izgled, a u jedno su sigurni

Tom Cruise - 1 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Lice Toma Cruisea često je tema medija, a estetski kirurzi sad su prokomentirali njegov izgled i objasnili kojim se zahvatima vjerojatno podvrgnuo.

Tom Cruise jedan je od najpoznatijih glumaca na svijetu, a svojim potezima i u 63. godini brojne ostavlja bez daha. Tako je bilo i proteklog vikenda kad se na zatvaranju Olimpijskih igara užetom spustio s krova stadiona, no njegova akrobacija nije bila jedina o čemu se govorilo.

Puno pozornosti privukao je njegov izgled i lice koje se već nekoliko godina često mijenja.

Nekad izgleda podbuhlo, nekad mršavo, a nekad savršeno zategnuto, stoga su tu redovno i špekulacije kako se glumac podvrgnuo sljedećim zahvatima.

Plastični kirurg Kshem Yapa rekao je da je moguće da se Tom Cruise u nekom trenutku podvrgnuo zatezanju lica u kombinaciji s presađivanjem masti.

''To može biti učinkovita kombinacija i to je operacija koju sam često radim, ali morate paziti na količinu masti koju stavljate u lice'', rekao je.

''Kako starimo, događaju se dvije stvari - razvijamo opuštenu kožu, tako da lice pada i vide se dublje bore od nosa do usta, vilice i opušteniji vrat. Također gubimo volumen oko sljepoočnica i sredine lica, što može dovesti do mršavijeg izgleda. Facelifting vraća tkivo lica u njihov mladenački položaj, dok salo — koje se uzima s drugih dijelova tijela, obično s trbuha ili bokova, i stavlja u lice uz pomoć sićušnih injekcija — nadopunjuje izgubljeni volumen. Ali ti masni presadci i dalje će se ponašati kao trbušno salo, čak i na licu'', opisao je, prijenosi Daily Mail.

U listopadu 2021. Cruise je fotografiran sa neobično napuhanim obrazima na bejzbol utakmici San Francisco Giantsa sa sinom Connorom.

Manje od godinu dana kasnije, na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu u svibnju 2022., opet je izgledao mršavije. A nove fotografije s Olimpijskih opet su ga učinile ''bucmastijim''.

Yapa je dodao da je do ove dramatične fluktuacije možda došlo zato što je Cruise unio malo previše masti.

''Ne preporučujemo da se presađivanje masti koristi samo kao punilo bez liftinga lica jer postoji opasnost da pacijenti izgledaju još gore.''

Plastični kirurg dr. Fadi Hamadani također je komentirao izgled Cruisea te za Daily Mail rekao: ''Tom Cruise uspio je zadržati nevjerojatno mladolik izgled, što mnogi pripisuju njegovom aktivnom životnom stilu i posvećenosti fitnesu. Iako ne možemo sa sigurnošću reći je li bio podvrgnut nekim kozmetičkim zahvatima, moguće je da je odabrao neinvazivne tretmane kako bi zadržao svoj osvježeni izgled.''

''Slavne osobe često se okreću opcijama poput filera ili botoksa kako bi smanjile bore i vratile volumen licu. Osim toga, napredni postupci poput Morpheusa8, koji spaja mikroiglice s radiofrekventnom energijom, i FaceTite, minimalno invazivnog tretmana oblikovanja, također mogu pomoći u postizanju mlađahnijeg, zategnutijeg izgleda. Ovi su tretmani popularni za one koji žele suptilno poboljšati svoje osobine, a istovremeno zadržati prirodan izgled.''

No, unatoč estetskim korekcijama, glumčev zdrav sportski život jedna je od važnih činjenica za njegov dobar izgled sa 62 godine. Što jede, pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Omiljena pop-folkerica u crvenom minjaku zabavljala zlatne srpske vaterpoliste, njezine duge noge bile su jedino u što se gledalo!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nikad izazovnije izdanje slavne glumice podiglo je prašinu, zar ona stvarno ima 57 godina?

Povezana vijest Celebrity Društvene mreže vrve reakcijama na spektakl Toma Cruisea s Olimpijskih igara: ''On ima 62 godine!''

Povezana vijest Celebrity Jeste li znali da Tom Cruise ima čak tri sestre? Evo tko su one, također su povezane s kontroverznim kultom od kojeg on ne odustaje

Povezana vijest Celebrity Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

Povezana vijest Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS