seke na okupu

Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

Jennifer Lopez Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Jennifer Lopez ima dvije sestre, no rijetko ih pokazuje, a sada su osvanule njihove zajedničke fotografije.

Latino diva Jennifer Lopez jedna je od najvećih svjetskih zvijezda i malo je toga o njoj nepoznato.

No ono što mnogi ipak ne znaju je da pjevačica ima dvije sestre, Leslie i Lyndu, koje nisu u showbiznisu i rijetko se pojavljuju u javnosti.

No sada su Instagramu osvanule njihove zajedničke fotke s nedavne proslave američkog Dana zahvalnosti.

"Ljepo vas je vidjeti zajedno", "Prekrasne sestre", "Sve izgledate fantastično", neki su od brojnih komplimenata ispod fotki koje je objavila Lynda.

Lynda je mlađa od Jennifer i radi kao novinarka u New Yorku, a Leslie je najstarija od sestara i zaposlena je kao profesorica glazbe u jednoj školi u Bronxu.

Osim sestara, pjevačica ima i dva brata, a svi zajedno pojavili su se u showu Oprah Winfrey davne 2002. godine i tada su priznali kako zapravo ne vole javno govoriti o Jennifer.

Jennifer je s braćom i sestrama odrasla u Bronxu, a danas posjeduje nekretnine diljem Sjedinjenih Država i sa suprugom Benom Affleckom trenutno živi u Los Angelesu.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS