PONOSNI RODITELJI

Kći legendarnog glumačkog para izrasla je u pravu ljepoticu, a ovih dana u obitelji imaju veliki razlog za slavlje!

Antonio Banderas, Stella Banderas - 8 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kći Antonija Banderasa i Melanie Griffith na društvenim mrežama otkrila je da se zaručila za svoju ljubav iz djetinjstva.

Antonio Banderas i njegova bivša supruga Melanie Griffith imaju razloga za slavlje. Naime, njihova kći, 27-godišnja Stella na društvenim mrežama otkrila je sretne vijesti.

Stella je fotografijom na društvenim mrežama otkrila da se zaručila za svoju ljubav iz djetinjstva. Pokazala je i dijamantni prsten koji joj je poklonio Alex Gruszynski. Par je u vezi još od osnovne škole, a Stella je podijelila i nekoliko fotografija koje su nastale tijekom godina njihove veze.

''Sada se mogu družiti sa svojom najdražom osobom na zemlji zauvijek'', napisala je Stella u opisu.

Brojni pratitelji čestitali su im na zarukama, a u komentarima se javila i Stellina majka.

''Volim vas oboje tako puno! Još jednom čestitam'', napisala je ispod objave.

Podsjetimo, Antonio Banderas i Melanie Griffith upoznali su se na setu filma ''Dvostruki zavodnik'', a vjenčali su se 1996. godine nakon samo nekoliko tjedana veze. Krajem iste godine na svijet je stigla njihova kći, koja je ime dobila po učiteljici glume njezine majke, Stelli Adler. 

Anotnio i Melanie razveli  su se 2015. godine, a kružile su glasine kako je tome kumovala njezina opsjednutost estetskim zahvatila, no unatoč razvodu do danas su ostali u dobrim odnosima.

Glumac je svojedobno izjavio i da će Melanie uvijek biti dio njegova života jer su zajedno proveli predivne godine i imaju divnu kćer Stellu.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Beyonce u čipkastom izdanju nije mogla ukrotiti svoje raskošne obline, a njezin outfit nalik je na zaštitni znak našeg pjevača!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Jennifer i Ben izgledali su kao iz bajke na vjenčanju, a na kraju ih je zadesila ista sudbina kao i 2004. godine

Povezana vijest Celebrity Svjetski poznati glumac u nesvakidašnjoj odjeći teško se istaknuo među okupljenim građanima, skupa su sudjelovali u običaju karakterističnom za njegovo rodno mjesto

Povezana vijest Celebrity Novi imidž latino zavodnika iznenadio je javnost, tko je znao da ovako izgleda njegova prirodna kosa?!

Povezana vijest Nekad i sad Svojim špijunskim avanturama prikovali su djecu uz male ekrane, a evo gdje je danas originalna postava filma Djeca špijuni!

Povezana vijest Zanimljivosti Na Filmskome festivalu u Cannesu bit će prikazana premijera petog filma o Indiani Jonesu

Povezana vijest inMagazin Lupus, paraliza, depresija... Evo s čime se sve bore domaće i strane zvijezde, a da to i ne znamo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS