rijetki znaju kako izgleda

Ćorluka je s bratom, koji se skriva od medija, snimljen samo jednom, a evo kako je izgledao taj posebni trenutak!

Vedran Ćorluka Josip Regovic/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Braću su fotografi ulovili 2018. godine u Balama, a tada je Vedranu brat bio kum na vjenčanju s Frankom Batelić.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka svoju obitelj drže podalje od javnosti, a malo tko zna da naš bivši reprezentativac ima starijeg brata.

Naime, oni su samo jednom snimljeni zajedno u javnosti, i to na vjenčanju s Frankom kada je Vedranu kum bio upravo njegov četiri godine stariji brat Hrvoje.

Bilo je to još 2018. godine u Balama i tada su prošetali ispred objektiva fotografa, a obojica su nosila tamnoplava odijela.

Samozatajni brat našeg bivšeg reprezentativca bavi se građevinom, a u jednom od rijetkih intervjua našalio se da je upravo on zaslužan za bratov uspjeh.

''Nitko ne zna da sam zapravo ja zaslužan za Vedranov uspjeh. Rekao sam mu: kreni u ovaj svijet jer ja ne mogu'', rekao je Hrvoje za Večernji list 2018. godine.

Otkrio je svojedobno i kako su on i Vedran dobili imena.

''Naš otac oduvijek je bio šaljivdžija... Čak i kad su nam birali imena, našalili su se. Majka koja je navijala za Sarajevo dala je Vedranu ime po igraču tog kluba, dok je otac, dinamovac, meni nadjenuo ime. A možete misliti kako je to bilo zvati se Hrvoje u Derventi, gdje je bilo samo deset posto Hrvata'', rekao je ranije Hrvoje.

Inače, Franka i Vedran roditelji su dvoje djece, četverogodišnjeg sina Viktora i kćeri Grete, koja će krajem godine napuniti dvije godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

Povezana vijest Celebrity Naša poznata lica s tribina su podržala mladu reprezentaciju, jedan nogometaš bio je vidno raspoložen!

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić pokazala je u kakvoj je majici njen sin otišao u vrtić, mnoge je podsjetio na tatu: ''Sve je jasno...''

Povezana vijest Celebrity Bliži se važan dan u obitelji Franke i Ćorluke, pjevačica je objasnila o čemu je riječ: ''Ne mogu vjerovati...''

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka izašli su na večeru, a njena haljina s prorezima dodatno je podigla atmosferu!

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić pokazala savršenu figuru koju je istaknuo baš top kroj badića: ''Koliko si samo lijepa!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS