To je ona?!

Našu lijepu glumicu nije bilo lako prepoznati u rijetkom izlasku, iznenadila je velikom promjenom!

Judita Franković Brdar Sasa Miljevic/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Judita Franković Brdar je na Pula film festivalu predstavila novi imidž.

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Judita Franković Brdar (42) na Pula film festivalu predstavila je novi imidž.

Glumica je skratila kosu i obojila je u crno, a zbog drastične promjene frizure na prvu je nije bilo lako prepoznati. No svakako je plijenila poglede zbog upečatljive narančasta haljine, koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Franković je u Puli prisustvovala svečanoj projekciji filma ''Sveta Obitelj'', u kojem glumi. Koscenaristica i redateljica filma je Vlatka Vorkapić, s kojom je Judita radila i na filmu "Sonja i bik".

Glumica je i dosad bila sklona eksperimentiranju s frizurama, pa je tako imala razne boje i dužine kose, a kako se mijenjala tijekom godine pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Judita je u braku s filmskim snimateljem Markom Brdarom, za kojeg se udala u tajnosti 2018. u Ljubljani, a prije toga su u vezi bili devet godina. Hvaljena glumica svoj privatni život i inače uspješno krije od očiju javnosti, a nemamo je ni često priliku vidjeti.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica objavila vruće fotke ispod tuša, prizori nisu za one slabog srca!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Đoković otkrio što je rekao princezi Kate na Wimbledonu, komentirao je i njezin izgled!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS