Pjevao najveće hitove

Jole je održao spektakularan novogodišnji koncert u Makarskoj za koji kažu da će se pamtiti godinama

Jole - 4 Grad Makarska 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Joško Čagalj Jole 2023. godinu dočekao je u Makarskoj, gdje je na pozornici zapjevao svoje najveće hitove.

Nova godina, poznatija kao najluđa noć u godini, tradicionalno se dočekuje u krugu najbližih ljudi uz obilje zabave na raznim lokacijama.

Osim popularnih klubova i klasičnih dočeka kod kuće, doček na glavnim gradskim trgovima uz spektakularan vatromet i glazbeni program svakako je jedinstven i neponovljiv doživljaj.

Od Osijeka, Zagreba, Rijeke, Splita pa sve do Dubrovnika plesalo se i slavilo do ranih jutarnjih sati uz najveća imena domaće glazbene scene.

Na nikad ispunjenijoj Makarskoj rivi okupljene je u novu 2023. godinu uveo Joško Čagalj Jole. Za Makarsku je posebno vezan jer svakog ljeta posjećuje i uživa u gradovima na rivijeri.

Doček koji će se zasigurno pamtiti godinama nije uveselio samo domaće stanovnike već i brojne druge goste koji su pristigli iz okolnih krajeva na pravu novogodišnju feštu.

Dobre atmosfere nije nedostajalo, a hitovi kao što su: ''Maksimalno'', ''Kada žene tulumare'', ''Zove zove Jole Jole'', ''Otvori mi draga'', ''Bijela boja'', ''Nina'', ''Odijelo'' i brojni drugi, orili su se ulicama grada na Jadranu i pjevali se uglas.

''Poznato je da se u Makarskoj dobro zabavlja i upravo zato bila mi je neizmjerna čast uvesti prisutne u novu 2023. godinu. Osjećaj je fenomenalan i slobodno mogu reći da sam trenutačno najsretniji čovjek na svijetu jer sam s mnogobrojnom publikom u jedan glas otpjevao svoje najveće hitove. Neka nam i nova 2023. godina bude ispunjena glazbom i najboljim zabavama do jutra'', rekao je Jole.

Veselilo se i plesalo do dugo u noć, a toplo vrijeme svakako je poslužilo prisutnima, koji nisu skidali osmijehe s lica.

Jole je uz tradicionalno novogodišnje odbrojavanje poželio zdravlje, sreću i ljubav svima u publici te sa stilom i uz dobru zabavu zakoračio u novih 365 dana.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Potreseni Neno Belan Massimu je ostavio poseban vijenac, evo kojim se riječima oprostio od dragog prijatelja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS