Predivna fotografija

Supruga Ivana Perišića zabilježila poseban trenutak nogometaša s njihovom djecom, ovaj prizor svakoga će raznježiti!

Josipa Perišić, Ivan Perišić Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Josipa Perišić objavila je fotografiju supruga Ivana Perišića s njihovo troje djece.

Naš reprezentativac i igrač Hajduka Ivan Perišić ponosni je otac troje djece koje je dobio sa suprugom Josipom.

Josipa često na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije, a sada je u pričama na Instagramu podijelila jedan predivan trenutak Ivana s djecom.

Nogometaš je najmlađeg sina Luku nosio u naručju te je za ruke držao starijeg sina Lea i kći Manuelu, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Ivan i Josipa u braku su od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Povezana vijest Zanimljivosti Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

Povezana vijest Zanimljivosti Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

Povezana vijest Celebrity Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ecija Ojdanić pohvalila se svojom prelijepom kćeri: "Naša mala djevojčica, koja to više i nije!"

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS