kakve kraljice!

Zajednička fotka Josipe Lisac i Alke Vuice hit je na Instagramu, članove legendarnog benda ulovile su za uspomenu!

Josipa Lisac i Alka Vuica - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Alka Vuica i Josipa Lisac zajedno pozirale na koncertu Durana Durana u Puli, evo kako su se provele.

Naše glazbene legende Alka Vuica i Josipa Lisac zajedno su bile na koncertu slavnog britanskog benda Duran Duran u Pulskoj areni.

Sređene u svoje upečatljive kombinacije kao i uvijek, Josipa i Alka zajedno su se fotografirale, a pohvalile su se i da su za fotografiju uspjele uloviti i članove benda.

''Mi volimo Duran Duran'', napisala je Alka u opisu.

''Prekrasna večer i jedan od najboljih koncerata ikad. Ljubav za najbolju grupu ikad'', napisala je na videu na kojem poziraju s članovima benda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

''Divne ste'', ''Dvije kraljice'', ''Kakve legende'', pisali su im pratitelji.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Hrvatski glumac u šoku nakon neugodnog iskustva s naše obale: ''Nigdje još ovo nisam doživio!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mama Hajdukovca kao Pipi djevojka: Pogledajte legendarne prizore koji su sve vratili u prošlost, evo kako je reagirala Sasso!

Povezana vijest Celebrity Preminula zvijezda realityja, imala je samo 31 godinu: ''Svoje posljednje trenutke odlučila je provesti radeći ono što voli...''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova novim fotkama s odmora opet potaknula priče o vezi s kolegom, ne žele potvrditi, ali sve se čini jasno!

Povezana vijest Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se voditeljice naše hit-emisije? Tada je imala tek 24 godine, a danas je ne biste prepoznali!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS