nestao na vrhuncu slave

Srcolomac iz 90-ih dobro čuva svoju privatnost, a sada se pojavio u javnosti nakon dugo vremena i podijelio tajnu koju je čuvao

Josh Hartnett Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Josh Hartnett nekada je bio simpatija svih žena, osvajao je brojne ljepotice, glumio u popularnim filmovima, a onda je nestao iz središta pozornosti. Sada se pojavio na dodjeli SAG nagrada i otkrio nešto o privatnom životu.

Američki glumac Josh Hartnett podijelio je velike vijesti u subotu na dodjeli nagrada "Screen Actors Guild Awards".

Naime, zvijezda "Pearl Harbora" potajno je dočekao četvrto dijete sa suprugom Tamsin Egerton, a u razgovoru za "Gold Derby", srcolomac iz 90-ih otkrio je da ima ukupno četvero djece.

"Imam četvero djece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima", izjavio je Hartnett.

Povezana vijest Celebrity Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

Glumac koji je jedno vrijeme izlazio s Gisele Bundchen bio je na dodjeli nagrada za film "Oppenheimer" koji je režirao Christopher Nolan.

Film je osvojio SAG nagradu za izvanrednu glumačku postavu u filmu.

"Biti u filmu s ostalim glumcima i upravo Chrisova odluka da me odabere za ovu ulogu bio je pobjednički cilj", rekao je za Live From E!: SAG Awards.

Povezana vijest Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

45-godišnji glumac je najpoznatiji po svom filmu "Pearl Harbor" iz 2001. u kojem su glumili i Ben Affleck, Jennifer Garner i William Lee Scott.

Trenutačno snima samo povremene projekte poput "Oppenheimera" jer većinu vremena provodi u Engleskoj sa svojom obitelji.

On i njegova supruga vjenčali su se 2021. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Ljubavnici".

Povezana vijest Celebrity Povukao se na vrhuncu slave dok su žene za njim gubile glavu, a sada je otkrio tajnu koju je uspješno čuvao od 2019. godine

Prvo dijete rodilo im se 2015. godine, potom su 2017. dobili drugo, a 2019. i treće.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Odigrao je nezaboravnu ulogu u filmu Forrest Gump, no teško je povjerovati da je to isti glumac kojeg već godinama gledamo u hit-seriji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS