kakav čin!

Legendarni glazbenik učinio potez vrijedan divljenja: Spasio je život nesretnoj ženi, a kamere su sve snimile!

Stranim medijima proširila se vijest o herojskom potezu Jon Bon Jovija koji je uspio uvjeriti nepoznatu ženu da si ne oduzme život.

Jon Bon Jovi snimao je spot u Nashvilleu kada je uočio nepoznatu ženu koja je naumila skončati svoj život.

Naime, kamera je snimila trenutak kad je žena stala iza ograde na mostu, a glazbenik je sve što je dotad radio odlučio ostaviti sa strane i učiniti sve da nesretna žena ne donese pogrešnu odluku.

Video je objavila lokalna policija, a vidljivo je i kako pjevač u jednom trenutku grli ženu kako bi je utješio.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

''Svi mi moramo pomoći ako možemo u ovakvim situacijama'', rekli su iz policije te dodali:

''Veliko hvala Bon Joviju i njegovu timu koji su pomogli ovoj ženi'', poručili su iz policije u objavi koju su podijelili na društvenim mrežama.

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa pohvalila se nevjerojatnom transformacijom, pokazala je i svoj plan prehrane!

Povezana vijest Celebrity Slavni par službeno je razveden nakon mučne borbe, evo oko čega su se skoro godinu dana svađali!

Povezana vijest Celebrity Kći pokojnog nogometaša Siniše Mihajlovića pohvalila se prekrasnim vijestima, počast je odala i svom ocu, evo kako!

Povezana vijest Nekad i sad Nekad je slamao srca kao doktor Alex u ''Uvodu u anatomiju'', a i dalje ima nešto šarma iz tog vremena

Povezana vijest Celebrity Ćorluka je s bratom, koji se skriva od medija, snimljen samo jednom, a evo kako je izgledao taj posebni trenutak!

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period, sve je rekla u dirljivoj objavi: "Život nije Instagram, ne daj se, živote moj"

Povezana vijest Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić vratila se s ljetovanja u Zagreb, u jesenskom outfitu očarala je pratitelje: "Evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala..."

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS