Pokazala skoro sve!

Jennifer Lopez prošetala u izazovnoj haljini koju mnogi već nazivaju osvetničkom, ali čini se da je donje rublje zaboravila!

Jennifer Lopez - 1 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Jennifer Lopez prošetala je crvenim tepihom u Torontu u haljini koja nije skrivala previše, pogledajte kako joj je stajala.

Jennifer Lopez stigla je na premijeru filma ''Unstoppable'' u Torontu, a njeno izdanje privuklo je najviše pozornost iz očitog razloga.

Lopez je nosila haljinu koja je imala veliki prorez s obje strane, a povezivale su ju samo crne mašne ispod kojih se naziralo njeno golo tijelo. Dio grudi i stražnjice ponosno je istaknula pozirajući, a mnogi su ovu haljinu već prozvali ''osvetničkom'' obzirom da se rastaje od Bena Afflecka.

Ipak, dok većina misli kako je ova haljina bila odličan odabir, ima i onih koji smatraju da J.Lo više nije u godinama kada bi trebala nositi ovakve haljine.

Što vi mislite, recite nam u anketi.

Podsjetimo, Ben i Jennifer rastaju se nakon dvije godine braka, a papire za razvod podnijela je upravo glumica i pjevačica.

Nedavno su u javnost procurile i tajne braka koje otkrivaju zašto se rastaju, a pogledajte ih OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

Povezana vijest Celebrity Otkrivaju se tajne braka Lopez i Afflecka, ovo je samo jedna koja je mnoge začudila: ''Način na koji se brinula o njemu...''

Povezana vijest Celebrity Usred procesa rastave od Jennifer, Ben Affleck viđen je s drugom ženom, evo tko je u pitanju i na koja mjesta izlaze!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezana vijest Celebrity Bujna Britanka ljetuje u Hrvatskoj, a prekrasnim prizorima našeg mora pohvalila se pred svojih 19 milijuna pratitelja!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS