baš holivudski!

Aniston pokazala svoj dom vrijedan 21 milijun dolara, zavirite u njezinu oazu luksuza!

Jennifer Aniston Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jennifer Aniston bila je jedna od nominiranih za nagradu Emmy, a tijekom priprema za dodjelu pokazala je svoj dom na Bel Airu.

Mnoge filmske i televizijske zvijezde u nedjelju su se pripremale za crveni tepih prije dodjele nagrade Emmy. Jedna od najelegantnijih koje su se prošetale tepihom bila je Jennifer Aniston, koja je bila nominirana za glavnu žensku ulogu u drami "The Morning Show", a pripreme je pokazala kasnije na svojim društvenim mrežama.

I dok je većina komentara bila usmjerena prema haljini s biserima kuće Oscar de la Renta, neki su uočili i njezin dom na Bel Airu vrijedan 21 milijun dolara.

Ovu kuću, dovršenu 1965., dizajnirao je A. Quincy Jones, a Aniston ju je kupila 2011. godine. Nedavno je redizajnirala interijer uz pomoć arhitekta Fredericka Fishera, dok je dizajner interijera Stephen Shadley pomogao u omekšavanju strukture. Kako izgleda, pogledajte u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Što je Jennifer Aniston odgovorila republikanskom potpredsjedničkom kandidatu J. D. Vanceu nakon njegova istupa o ženama koje nemaju djecu, pogledajte OVDJE.

Kako izgleda brutalna rutina treninga Jennifer Aniston, pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Djevojka Brada Pitta ljepotom se istaknula u moru holivudskih zvijezda, više se ne odvaja od njega

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Tko je Veljkova mezimica iz nove serije U dobru i zlu? Nije rođena u Hrvatskoj, a ove godine uplovila je i u bračnu luku!

Ross iz Prijatelja uvjeren je da bi bio velika filmska zvijezda poput Aniston da nije odbio ovaj film

Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija: Spektakularan povratak ''Kumova'' i izvanredan uspjeh ''U dobru i zlu''!

Monica iz Prijatelja iznenadila priznanjem o pokojnom Chandleru: "Ako vjerujete u to…"

Najčudniji par Hollywooda: Njihovu ljubav uništila je ljubomora, a javno su pričali o orgijama

Baby Lasagna razočarao fanove u Madridu, sve je objasnio: "Dragi moji španjolski mačići, nažalost..."

Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

Naša zaljubljena glumica za novu objavu s partnerom političarom imala je poseban povod: ''I kad je sve naglavačke, mi se držimo''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS