kakva žena!

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje predivnom fotografijom u toplesu, nevjerojatno je kako izgleda u 53. godini!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston je povodom Dana planete Zemlje na Instagramu objavila svoju fotografiju u toplesu.

Glumica Jennifer Aniston prije malo više od mjesec dana proslavila je 52. rođendan, no svojom novom fotkom na Instagramu potvrdila je da su godine za nju samo broj.

Povodom Dana planete Zemlje u svojim Storyjima je podijelila prekrasnu crno-bijelu fotografiju na kojoj na plaži pozira u toplesu.

"Današnji dan je samo podsjetnik da je ovaj predivan planet jedini koji imamo. Molim vas, potrudite se zaštiti ga", napisala je iznad fotke na kojoj je nosi samo suknju i pozira okrenuta leđima kameri. Na fotki je pokazala i bočni djelić grudi, ali svu pažnju ukrali su njezin nevjerojatno uzak struk i mišićava leđa.

Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Aniston se u toples skinula i 2019. i to za naslovnicu časopisa Harper's Bazaar, a tada je otkrila i kako se s godinama osjeća samo sve bolje u svojem tijelu.

"Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", kazala je tada.

Inače, nedavno se pisali i kako je Jennifer u 53. godini odlučila postati majka i da planira posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion, što je obradovalo njezine fanove, no napise je brzo demantirala.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Napali su je da se uređuje u fotošopu pa je u mini prozirnoj haljini svima pokazala da su bili u krivu

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS