prava mačka!

Jelena Rozga otkrila noge u opasno kratkoj haljini, a pokazala je i svoju zavodljivu stranu!

Jelena Rozga Matija Habljak/Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Jelena Rozga na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju i video u kojima nosi mini haljinu, a uz njih je najavila novu pjesmu.

Pjevačica Jelena Rozga obradovala je obožavatelje novostima koje je objavila na svojem profilu a Instagramu.

Uz fotografiju na kojoj pozira u jednoj od najkraćih haljina u kojoj smo je vidjeli, najavila je novu pjesmu, a usput se pohvalila i vitkim nogama s kojih nije lako skrenuti pogled.

"U petak u podne na mom yt kanalu gledamo i slušamo 'Grizem' u novom ruhu, još jednu pjesmu sa mog novog akustičnog albuma koji izlazi uskoro. Rekla bih da mi je ovo jedna od najdražih, ali to ću reći za svaku sljedeću, pa taj izbor ostavljam vama!", napisala je u opisu.

"Prelijepa", "Super outfit", "Wow, ljepotica", "Predivna", "Mačka", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a obožavatelji su bili uzbuđeni i zbog nove pjesme.

Jelena je zatim objavila i kratki video u kojem je zavodljivo prošetala u istom izdanju kao na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Rozga se često voli pohvaliti svojom vitkom figurom, ali i bujnim atributima, pa je tako nedavno u minijaturnom topiću pokazala utegnuti trbuh, ali i raskošan dekolte.

Inače, pred Jelenom je uzbudljiv period jer će 17. prosinca ove godine prvi put nastupiti u Areni Zagreb, a najavila je i povratnički koncert u Spaladium Areni koji će se održati 11. veljače 2023., točno 12 godina nakon što je prvi i zadnji put nastupila tamo.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Emina iz MasterChefa iznenadila priznanjem uoči napete epizode showa: "Saznala sam da sam trudna!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS