Opa!

Jelena Rozga minice i štikle zamijenila je nečim sasvim drugim, svojim izdanjem sve je ostavila u blagom šoku!

Jelena Rozga - 1 Josip Mikacic/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Jelen Rozga nastupala je u Ivanić-Gradu za koji je odabrala dosad neviđeno izdanje, evo što je odjenula.

Jelena Rozga otvorila je Bučijadu u Ivanić-Gradu svojim koncertom, no svu pozornost s njenih hitova i glasa privukao je njen outfit.

Naime, na njenim nastupima Jelenu smo navikli vidjeti u minicama i visokim potpeticama koje ističu njenu vitku figuru, ali sad je nosila nešto potpuno drugo.

Jelena se na binu popela u bijelom sakou, crnim hlačama te visokim crnim čizmama koje nisu imale petu. Čini se da je odlučila osjećati se nešto udobnije po hladnijem vremenu, a kako joj je to stajalo, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Rozga je nedavno ušla u povijest sa svojim nastupima, a o čemu se točno radi pogledajte OVDJE.

Sve nerijetko zanima i njen ljubavni život, a da postoji netko poseban otkrila je prije nekoliko mjeseci, više pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Meghan Markle u solo izlasku zračila je seksipilom, a zanimljivo je kamo je u to vrijeme poslala muža!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Preslatke trenutke para zasjenio je isklesani torzo glumca koji ima 53 godine, obožavateljice se žale: ''Da sam bar ona!''

Povezana vijest Celebrity Rozga stala na kraj nagađanjima o odnosu sa Severinom: ''Naravno da...''

Povezana vijest Celebrity Jelena Rozga u nikad kraćoj haljinici bila je mamac za poglede, a onda je pala u zagrljaj omiljenom srpskom pjevaču

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS