''tako da...''

Perčin otkrila detalj o razvodu od Momčila koji se dosad nije znao: ''Kad su mediji dobili informaciju...''

Jelena Perčin i Momčilo Otašević Nova TV 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Jelena Perčin u intervjuu je otkrila kako su u trenutku objave informacija o kraju njihova braka ona i Momčilo Otašević bili razvedeni već godinu dana.

Prošle je godine hrvatska javnost doznala kako se glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević rastao nakon pet godina braka.

Par se upoznao za vrijeme snimanja serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a tijekom zajedničkog života dobili su kćer Mašu i sina Jakšu.

U intervjuu za Večernji list Perčin je priznala kako je vijest u medijima objavljena godinu dana poslije službenog kraja braka.

"U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem", izjavila je Perčin.

"Svojoj djeci nikada nisam rekla: 'Vaši mama i tata više se ne vole.' To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihova tatu, ali da više nismo zaljubljeni. Naravno, takva se priča treba prilagoditi njihovu uzrastu. I, naravno, ta će se priča mijenjati kako oni budu sazrijevali, ali još su mali. Maša ima šest, a Jakša je dvije godine mlađi."

Međutim, nije izgubila vjeru u muškarce.

"Mislim da je važno da čovjek preuzme odgovornost. U svojim, nažalost, neuspjelim brakovima nikada se nisam bavila time kakav je bio moj partner. Uvijek sam se pitala kakva je bila moja odgovornost. S vremenom sazrijevamo, a moje su životne okolnosti bile ekstremne, svašta mi se dogodilo", ispričala je Perčin. "Tek sad sam shvatila da sam dovoljno sazrela i da bih mogla prepoznati tko bi bio idealan partner za mene."

To je bio drugi brak Jelene Perčin. U braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem bila je od 2008. do 2011. i dobila kćer Lotu.

S kim mediji povezuju Jelenu Perčin, prisjetite se OVDJE.

Kako izgleda Lota, kći koju je Jelena Perčin dobila u prvom braku, otkrijte OVDJE.

Što su Maša i Jakša, djeca Jelene Perčin i Momčila Otašević, radili ovo ljeto, pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pobjednica našeg showa pokazala trudnički trbuščić: ''Najslađa trudnica, prekrasno''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nevjerojatno je kako zanosnoj mami hajdukovca u 49. godini stoji badić s prorezima: ''Božanstvo si!''

Rozga stala na kraj nagađanjima o odnosu sa Severinom: ''Naravno da...''

Zgodni Miro iz nove hit-serije prisjetio se vremena kad je radio na baušteli, nije ni sanjao da će vrlo brzo postati zvijezda Nove TV!

Tužna životna priča kandidata MasterChef kandidata, odrastao je u siromaštvu: ''Imali smo poljski WC, a otac...''

Domaća harmonikašica svirkom rasturila u Dubaiju, a ranije su joj zabranili nastup u jednom našem gradu!

Zdravko Mamić prvi put javno pred kamerama s partnericom za koju se šuškalo da se oženio njome, imali su povod za izlazak

Fanovi traže da se ukloni zabrinjavajući video nekad uspješne glumice: ''Što je s govorom? Jako tužno''

Kći Mije Begović objavila je tužnu fotografiju, ovih je dana posebno emotivna: ''Svaka sekunda bez tebe...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS