Pokazala poveći trbuh

Atraktivna sestra Jerka Leke novim trudničkim fotografijama očarala sve redom: "Prelijepa si, sijaš!"

Jelena Leko Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Jelena Leko čeka svoje prvo dijete sa suprugom Josipom, a sada je pokazala poveći trudnički trbuh.

Jelena Leko, sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerke Leke, u slatkom je iščekivanju svojeg prvog djeteta.

Sretnu vijest objavila je krajem ožujka na svojem Instagramu, a odmah je otkrila i da će roditi dječaka. Sada je na društvenoj mreži pokazala kako provodi trudničke dane i pohvalila se povećim trbuhom.

"Uskoro počinje velika avantura", napisala je uz fotografije na kojima pozira uz slapove i drži se za trbuh, a prizorima je očarala svoje pratitelje.

"Prelijepa si, sijaš!", "Koja predivna trudnica", "Najljepša buduća mama", "Baš blistaš posebno", "Divna! ", "Očaravajuća", samo su neki od brojnih komplimenta koje je dobila.

Nedavno je obradovala pratitelje i jednom fotografijom sa svojim bratom.

Jelena čeka dijete s hercegovačkim poduzetnikom Josipom, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Raskošna svadba održala se u konobi u Tučepima pored Makarske, a atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici sa srcolikim izrezom na dekolteu i visokim prorezom.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te se odmah zaljubila u njega, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske se prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS