uvijek posebna!

Srpska diva užarila je atmosferu u sjajnom outfitu zbog kojeg nitko nije mogao skloniti pogleda s nje!

Jelena Karleuša - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jelena Karleuša odradila je koncert u Novom Bečeju, a za tu prigodu odabrala je spektakularnu kombinaciju.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša za koncert u Novom Bečeju odjenula je kratke srebrne hlačice i grudnjak u istoj nijansi.

Na glavi je imala ogromne crne naočale koje su joj prekrivale pola lica i neobične čizme koje su također mamile poglede.

U ovoj specifičnoj odjevnoj kombinaciji istaknula je svoju vitku liniju.

Nedavno je objavila čak 18 novih pjesama, a publici je premijerno zapjevala samo pjesmu "Kralybitch", javlja Telegraf.rs.

Fotografije i video zapise sa nastupa objavila je na svojim Instagram storijima, a možete ih pogledati i u našoj galeriji.

Karleuša i inače privlači veliko zanimanje javnosti svojim provokativnim i razgolićenim izdanjima, a uvijek iznova uspijeva i nadmašiti samu sebe.

Svoje obožavatelje časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prate 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS