"Došlo je do krajnjih granica..."

Karleuša otvorila dušu o fizičkom nasilju koje je doživljavala u braku: "Bila sam primorana zvati policiju..."

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jelena Karleuša prvi je put nakon razvoda od Duška Tošića progovorila o fizičkom nasilje koje je doživljavala u braku.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavo se službeno rastala od nogometaša Duška Tošića, s kojim je nakon dugotrajne sudske borbe potpisala sporazumni razvod.

Sada je Jelena odlučila za srpske medije progovoriti o nasilju koje je doživjela u braku.

"Zvala sam ja 92! Nekoliko puta sam bila primorana zvati policiju i to je bilo onda kada te netko ne može više verbalno ukrotiti pa onda kreneš glavom kroz zid i onda... Teške su to teme. Ono što hoću kazati svakoj ženi: 'Nitko ne smije dići ruku na jednu ženu, i ona, onog momenta ako plače zbog muškarca... Nitko nije vrijedan ni jedne ženske suze, koju muškarci olako shvaćaju. To su bolne suze i ako plačete zbog nekog, to nije ljubav, to je agonija", priznala je Jelena u emisiji "4 i po žene".

"Svaki put kad sam pozivala policiju, istog trenutka sam se pokajala. Prije njih je dolazila novinarska ekipa, pa sam s njima čekala policajce, koji su me pitali da se fotografiraju sa mnom i Duškom. I ja sam se fotografirala. Ja onda pitam: 'Duško, hoćeš li se doći fotografirati'. Smiješno je, moj život je cirkus. Dolazilo je i do fizičkih sukoba. Smatram da onog momenta kad muškarac digne ruku na ženu, da tu nema nikakve ljubavi. Jednom kad digne, dići će opet i opet. Ja nisam netko tko se treba fizički obračunavati s nekim koga volim. Tu je za mene stvar završena. Ja kad pozovem policiju, to je došlo do krajnjih granica, a ja sam hrabra žena", zaključila je.

Podsjetimo, Duško je u lipnju ove godine upao u kuću gdje su se nalazili Jelena i njezin prijatelj te je nogometaš u alkoholiziranom stanju nasrnuo na njih dvoje.

Par je u srpnju 2022. objavio da se razvodi. Bili su u braku 14 godina te imaju dvije kćeri, Atinu i Niku.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Splitsku influencericu je ugrizao morski pas, video se širi društvenim mrežama: "Svaka čast na hrabrosti!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna manekenka šokirala pojavom u prozirnoj haljini, no pravi skandal nastao je pri ulasku u automobil

Mama mlade nade Hajduka pohvalila se svojim sinovima, obiteljska fotka sve je raznježila: "Ljubav koja nikad ne jenjava!"

Kontroverzni reper optužen je za silovanje svoje bivše asistentice, sve je detaljno opisala u užasavajućim tvrdnjama

Povezana vijest inMagazin Slomljena srca i prve ljubavi! Domaći glumci o onim najslađim i najtežim trenucima odrastanja: ''Pokušala mi je nametnuti...''

Povezana vijest inMagazin Tajči otkrila kako se osjećala kad je dobila svoju lutku: ''Shvatila sam da ne želim biti Barbika, ali...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS