Prosudite sami

Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Riječ je o bivšoj frontmenici popularnog ženskog benda The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.

Pjevačica danas ima 40 godina, no i dalje ima liniju iz snova.

Radi se o bivšoj frontmenici popularnog ženskog benda The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, koja je nakon njegova raspada ostvarila još uspješniju solo karijeru.

Navodno su ostale članice bile ljubomorne na činjenicu da je ona glavna, no kako god bilo, Nicole je ostvarila sve što je zacrtala. I ne samo da joj ide odlično na poslovnom planu, već joj tako ide i na privatnom.

Nakon prekida burne 7-godišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, Nicole je sreću pronašla s 27-godišnjim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim se počela viđati 2016. godine.

I dok je njezina veza s Lewisom bila javna, čini se kako je pjevačica naučila na pogreškama, pa ljubav s mladim Bugarom skriva kao zmija noge.

Pjevačica se tako vrlo rijetko pojavljuje s mlađahnim dečkom u javnosti, a gotovo nikad na službenim događanjima, pa je tako i neki dan na zabavu InStylea na Beverly Hillsu stigla sama.

Za jedan od afterpartyja slavnih Zlatnih globusa zanosna crnka uskočila je u svjetlucavu haljinicu koja je u prvi plan stavila njezine noge, ali i bujni dekolte koji je godinama predmet rasprava.

I dok dio javnosti tvrdi kako ga je uljepšavala kod plastičnog kirurga, ona tvrdi da je sve na njoj majka priroda.

Ostavljamo vam da pokušate sami prosuditi tko je ovdje u pravu.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Obilježile su ga uloge mačo frajera, ali ovaj put je on bio taj kome je trebala pomoć

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Ima hrpu seksi fotki i udana je: Evo tko je hostesa s vodom koja je postala glavna zvijezda Zlatnih globusa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS