čini se da je to to!

Je li Angelina Jolie ovim potezom potvrdila da je ovo novi muškarac u njezinom životu?

Angelina Jolie i Akala Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Angelina Jolie je na premijeru filma "Maria" dovela sina Paxa, a pridružio im se i reper Akala, za kojeg se govori da je njezin novi odabranik.

Angelina Jolie je ovih dana uvelike zaposlena. Osim što po festivalima promovira novi film "Maria" u kojem tumači ulogu legendarne operne pjevačice Marije Callas, Jolie organizira kružoke u sklopu svog projekta Atelier Jolie.

Ono što je zajednička točka dva naizgled nespojiva događanja jest jedan od sudionika. Na kružoku s pjevačem Mustafom o njegovom albumu i premijeri filma "Maria" na njujorškom filmskom festivalu, Jolie se pridružio britanski reper Akala, za kojeg se već neko vrijeme spominje da je njezin novi odabranik. Objavu njegove fotografije u nizu na Instagramu obožavatelji su počeli tumačiti kao Angelinin znak potvrde.

40-godišnji Britanac se pridružio 49-godišnjoj glumici i u bekstejdžu njujorške premijere, gdje su se družili s njezinim sinom Paxom.

Akala se družio s njom i krajem kolovoza kada su zajedno boravili u Veneciji. Prema pisanju američkih medija, par je zajedno više od godinu dana, a prvi puta su se spominjali u kontekstu ljubavne veze u svibnju 2023. tijekom druženja s Angelininom kćeri Zaharom.

"Dijele istu strast kada je riječ o društvenim i humanitarnim ciljevima", ispričao je izvor blizak Jolie. "Tijekom godina su surađivali nekoliko puta koji su se fokusirali na globalna pitanja poput ljudskih prava. Angie vrlo pohvalno govori o njemu."

Angelina Jolie je nedavno zaplakala tijekom predstavljanja filma, a o svemu pročitajte OVDJE.

Fanovi su i dalje zabrinuti za nju, a zbog čega, otkrijte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih ne odustaje od odluke da ne nosi šminku, no ovaj put nečemu nije odoljela

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Ljubitelji filma uočili su drastičnu promjenu u izgledu lica glumca koji postaje sve traženiji

Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Victoria i David i nakon 25 godina idu na spojeve, a evo što je za nju najmoćniji završni dio pripreme!

Povezana vijest Celebrity Žena mačka snimljena u izlasku s 21 godinu mlađim zaručnikom, a paparazzo fotke opet su potvrdile ono što ona negira!

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

Tabloidi se raspisali o lošim navikama kraljice Camille, brani je njezin sin: ''Oh, znate...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS