Njegova mezimica

Kći Jacquesa Houdeka izrasla je u pravu ljepoticu, na novoj obiteljskoj fotografiji privukla je svu pozornost

Jacques Houdek s obitelji - 1 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Jacques Houdek objavio je nove fotografije sa svojom obitelji, a svi su gledali samo njegovu kćer Sofiju.

Naš pjevač Jacques Houdek otkrio je da je na godišnjem odmoru sa svojom obitelji, no unatoč tome odradio je nastup, na koji je došla cijela njegova obitelj kako bi ga podržala.

''Ono kad tata i na godišnjem pjeva, a cijela familija na okupu i čuva ga. Moji uz mene u srcu'', napisao je glazbenik pored fotografija svoje obitelji.

No najviše pozornosti privukla je njegova 18-godišnja kći Sofija.

Djevojka je izrasla u pravu ljepoticu, a na fotografiji je pozirala u crnoj košulji. Mnogi je nisu prepoznali jer sve donedavno imala potpuno drukčiji imidž. Dok sada ima prirodnu smeđu kosu, prošle godine nosila je plavu nijansu.

Osim kćeri Sofije, Jacques sa suprugom Brigitom ima i sina Davida, koji je napunio 11 godina.

Houdek inače rijetko objavljuje fotografije sa suprugom i djecom jer svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, međutim u nekim njemu bitnim i posebnim trenucima ipak napravi iznimku.

Podsjetimo, Jacques i Brigita vjenčali su se 2005. godine. Njihovu je ljubav opisao u svojoj pjesmi "Kraljica", a upravo u tom spotu glumila je i sama Brigita.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Nevjerojatno je kako Demi Moore izgleda u 62. godini, u ovom bikiniju zasjenila je i vlastitu kćer koja je slavila rođendan!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice, komentira se njegova drastična fizička transformacija

Povezana vijest Celebrity Houdek poželio sreću Baby Lasagni, jasno je odmah kakva su mu predviđanja: ''Eurosong 2025., dobro došao u Hrvatsku!''

Povezana vijest Celebrity Jacques Houdek pratiteljima poslao puse pozirajući u dalekoj Kini ispred poznate zgrade: "Moje radno mjesto za večeras..."

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Povezana vijest Celebrity Houdek se podvrgnuo estetskom zahvatu na koji se muškarci sve češće odlučuju: ''Ne gubimo na muškosti, baš suprotno!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS