ozlijedio glavu na ibizi

Tužna vijest u glazbenom svijetu, u 39. godini preminuo jedan od omiljenih DJ-ja

Jack Revill - 4 Jack Revill/Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jack Revill preminuo je nakon što je ozlijedio glavu na Ibizi. Imao je 38 godina.

U 39. godini preminuo je DJ i producent Jack Revill, poznatiji kao Jackmaster.

Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj objavom na društvenim mrežama. Otkrili su da je uzrok smrti ozljeda glave.

"S dubokom tugom potvrđujemo preranu smrt Jacka Revilla, mnogima poznatog kao Jackmaster. Jack je tragično preminuo na Ibizi ujutro 12. listopada, nakon komplikacija koje su proizašle iz slučajne ozljede glave. Njegova obitelj - Kate, Sean i Johnny - potpuno je slomljena. Iako su dirnuti ogromnom podrškom prijatelja, kolega i obožavatelja, obitelj ljubazno traži privatnost dok se bore s golemom tugom zbog ovog razornog gubitka", piše u objavi.

Jacka je glazba zanimala od djetinjstva, a  sa samo 13 godina počeo je raditi u trgovini ploča.

"Jackova strast prema glazbi i neumorna želja za pomicanjem kreativnih granica kroz njegov rad u izdavačkoj kući Numbers i Rubadub Records u Glasgowu, uključujući otkrivanje brojnih inovativnih umjetnika, učinili su ga voljenom i pionirskom figurom u zajednici elektroničke glazbe. Njegovi talenti za spajanje žanrova i isporuku DJ setova priskrbili su mu poštovanje i divljenje kolega i obožavatelja diljem svijeta. Njegovo će nasljeđe nastaviti nadahnjivati, a njegov utjecaj na svijet dance glazbe ostat će neizbrisiv", napisala je obitelj u priopćenju.

2010. godine dobio je nagradu Breakthrough DJ na dodjeli Best of British Awards koju organizira DJ Magazine. Četiri godine poslije na istoj dodjeli nagrada proglašen je najboljim DJ-em.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Visoki prorez na haljini Sandre Bagarić nije mogao proći neopaženo, vidno raspoložena prošetala je centrom u društvu supruga

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić snimljena u opuštenom izlasku sa sinom, evo što mu je pjevačica kupila tijekom šetnje subotnjom špicom!

Ecija Ivušić pohvalila se preslatkim fotkama sa sinčićem pa otkrila na koga sliči: "Baš je premeden!"

Vedrana Rudan otvorila dušu o borbi s opakom bolešću: "Rak mi je stalno u glavi, javila mi se moja zlobna mama..."

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik žestoko oplela po modernim vezama: "Kad vam frajer kaže da ima puno posla..."

Povezana vijest Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se preslatkim fotkama sa sinčićem pa otkrila na koga sliči: "Baš je premeden!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS