"Najljepša žena koju sam vidjela!"

Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Modna dizajnerica i poduzetnica Izabel Kovačić oduševila je pratitelje svojom odjevnom kombinacijom, ali ipak je najveću pažnju ukrao njezin trudnički trbuh.

Izabel Kovačić, uspješna poduzetnica i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, podijelila je novu fotografiju na Instagramu.

Pozirala je u vrlo zanimljivoj modnoj kombinaciji koja se sastojala od traper kombinezona i trendi Miu Miu čizmama, a sve je upotpunila bijelom pamučnom majicom i detaljima čipke na rukama.

No najveću pažnju izazvao je njezin trudnički trbuh kojeg je obgrlila rukama te je u komentarima dobila brojne pohvale.

"Najljepša žena koju sam vidjela", "Predivna si", "Trebam ovu majicu", "Prekrasna kao i uvijek", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Izabel je vijest o dolasku prinove objavila uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

U braku su dobili sinčiča Ivana koji je na svijet stigao 2020. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rakitićeva Raquel u opuštenom se izdanju prošetala Splitom, evo i kakav joj je komentar ostavila Iris Livaja!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Vratio se tužni Affleck! Ovako očajnog nismo ga dugo vidjeli, sreća zbog razvoda očito nije dugo potrajala

Povezana vijest Celebrity Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

Povezana vijest Celebrity Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS