"Kako si lijepa"

Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić/Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Lijepa Izabel Kovačić ne prestaje oduševljavati pratitelje svojim izgledom, a ovoga je puta pozirala uz zalazak sunca.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i osnvačica brenda "Lunilou" sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila niz fotografija iz Manchestera.

Izabel je i ovoga puta oduševila pratitelje pozirajući tik pred zalazak sunca u crnoj odjevnoj kombinaciji. 

Povezana vijest Celebrity Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Na sebi je imala crni dugački kožni kaput, a svoju kosu, koja je inače njezin zaštitni znak, ukrasila je tamnosmeđim šeširom. 

"Najljepša žena na svijetu", "Kako si lijepa", "Prelijepa si", "Super ti je šešir", samo su neki od komentara.

Inače, modne marke i lijepa odjeća je nešto što Izabel savršeno iznosi pa je tako i stvorila vlastiti brend koji je održivog dizajna te je svaki komad pažljivo osmišljen kako bi omogućio jednostavnost pokreta i udobnost kretanja.

Povezana vijest Celebrity Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Podsjetimo, Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali te dobili sinčića Ivana

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS