"Čarobni ste"

Izabel Kovačić objavila video s malenim sinom, pa sve rastopila: "Nešto najslađe što sam danas vidjela"

Izabel Kovačić Igor Kralj/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je objavila video sa sinom Ivanom iz Katra, u kojem su najveća podršku suprugu i tati Mateu Kovačiću.

Izabel Kovačić trenutačno boravi u Katru, kamo je stigla bodriti i podržati svojeg supruga Matea Kovačića na Svjetskom prvenstvu u nogometu, a sa sobom je povela i njihova sina.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je video s jedne od tamošnjih plaža u kojem u naručuju drži dvogodišnjeg Ivana, pa raznježila tisuće svojih pratitelja.

"Čarobno mjesto", napisala je Izabel uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Ajme nemrem", "Čarobni ste", "Kako je to slatko", "Nešto najslađe što sam danas vidjela", "Predivno! Koja emocija", "Nitko kao mama", "Kak lijepo", "Divno", poručili su joj u komentarima.

Izabel je s Ivanom bodrila Matea i tijekom susreta Hrvatske i Brazila, nakon kojeg im je on sretan otrčao u zagrljaj. Mateo osmijeh s lica nije skidao, a oko njih se potom okupila i nekolicina obožavatelja koji su tražili fotografiju i s njime podijelili radost nakon važne pobjede.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ivana Knoll nije štedjela Neymara, evo kakvu mu je provokativnu poruku poslala, a snimila mu je i zanimljiv video

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS