Stiže prinova!

Supruga Matea Kovačića uoči Eura objavila najljepše moguće vijesti, obitelj našeg Vatrenog uskoro se širi!

Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Izabel Kovačić otkrila je da ona i Mateo čekaju drugo dijete i pokazala je trudnički trbuh.

Stiže prinova u obitelj našeg Vatrenog Matea Kovačića.

Njegova supruga Izabel Kovačić na Instagramu je otkrila da je trudna i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala već poveći trudnički trbuh.

Čestitke su odmah počele pristizati sa svih strana.

Mate i Izabel zajedno već imaju sinčića Ivana, kojeg su dobili u siječnju 2020.

Par se poznaje još od djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

Izabel je Mateova najveća podrška u karijeri i ne sumnjamo da će ga vjerno bodriti na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Povezana vijest Celebrity Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

Povezana vijest Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

Povezana vijest Celebrity Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovo je novi poslovni angažman Elle Dvornik, opet se odlučila za isti pothvat kao i ranije u kojemu se odlično snašla!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 inMagazin Damir Kedžo ekskluzivno za IN magazin progovorio o bolesti s kojom se bori: ''Otkrio sam sasvim slučajno, drugi oko mene su skužili da sam...''

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS