Brojka se samo povećava!

Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ivanu Knoll u samo nekoliko dana na Instagramu je zapratilo 500 tisuća novih obožavatelja, a ta se brojka neprestano povećava.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll glavna je zvijezda Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a njezina popularnost raste iz dana u dan, čemu svjedoče i brojke na njezinim društvenim mrežama.

Ivanu je tako u samo nekoliko dana na Instagramu zapratilo čak nevjerojatnih 500 tisuća novih obožavatelja koji se dive njezinim fotografijama i ljepoti, a o svemu su se raspisali i strani mediji.

Trenutačno je prati 867 tisuća ljudi, a ta se brojka neprestano povećava, baš kao i na drugim društvenim mrežama, pa je tako jedan od njezinih videa na TikToku pogledalo više od 400 tisuća ljudi.

Ivana je svojim golišavim izdanjima u Katru zabrinula javnost jer riskira uhićenje zbog strogih zakona zemlje, no nju to nije pokolebalo.

Nakon utakmice Hrvatske i Kanade javila se i u svojim pričama na Instagramu, u kojima je pokazala djelić atmosfere s pobjedničkog slavlja, a na snimkama su se čule pjesme "Ko nam brani" Petra Graše i "Geni kameni" Marka Perkovića Thompsona.

Ova ljepotica zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otada je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS