Danas ma 42 godine

Bivša članica nekad jako popularne grupe u regiji objavila fotku u bikiniju pa je pohvalili jer ne koristi filtere na Instagramu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Stamenković Sindi pokazala je na Instagramu besprijekornu figuru u bikiniju pa dobila tisuće lajkova i komentara na račun izgleda.

Srpska pjevačica i manekenka Ivana Stamenković, poznata i kao Sindi, očarala je desetke tisuća svojih pratitelja na profilu na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju.

42-godišnja Ivana pokazala je tako besprijekornu liniju i bujne obline, a pohvalili su je što nije koristila nikakav filter.

"Fantastično", "Super, što starija sve bolja", "Kraljice", "Top bomba", "Super izgledaš", "Prelijepa i neponovljiva dama", "Čista desetka", "Bez filtera, svaka čast", "Savršenstvo bez mane. Prekrasna si Ivana.Sve si ljepša i ljepša. Ljepša si od najljepše ruže. U tvom slučaju ljepota je vječna. Ti si jedno prekrasno prelijepo i preslatko stvorenje. Ti si jedna lutkica preslatka. Kao med si slatka anđele", nahvalili su je pratitelji.

Ivana je inače jedna od članice bivše popularne grupe Models koja je osnovana 1994. godine, a činile su je manekenke koje pjevaju. Uz nju su originalan sastav grupe činile i Ivana Berendika te Sandra Nikolić, danas Meljničenko.

Sindi je jedina od njih ostala živjeti u Srbiji i nedavno je otkrila da je s bivšim kolegicama iz grupe izgubila kontakt.

"Nisam ostala u kontaktu s djevojkama, koje inače ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju. Mislim da su i njihove obitelji preselile iz zemlje", izjavila je za srpske medije Sindi, koja se i dalje bavi glazbom.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS