"uvijek hot i seksi!"

Naša radijska voditeljica obara s nogu fotkama s plaže: ''Lutka s naslovne strane!''

Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Mišerić s pratiteljima je podijelila fotografije s plaže, a oni su joj udijelili pregršt komplimenata na račun njezina izgleda.

Mnogima omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić nerijetko objavi fotografije koje pokazuju da je u odličnoj formi, a ovoga puta s pratiteljima je podijelila kako uživa u ljeti na sunčanoj plaži.

Ivana je u crnom badiću upijala zrake sunca, a njezina prepoznatljiva boja kose savršeno se istaknula na svjetlosti. 

Cijeli ljetni look upotpunila je zlatnim nakitom koji se vrhunski uklopio i uz njezin preplanuli ten.

Očekivano, pratitelji su joj u komentarima obasuli lijepim komplimentima.

"A daaaaj! Ne možeš biti tako zgodna", ''Lutka s naslovne strane!'',  Ivana, izgledaš prelijepo", "Prekrasna", "Volim kad žena prkosi godinama", "Blistaš", "Uvijek hot i seksi", pisali su joj.

Podsjećamo, voditeljica je nedavno objavila rijetke fotke s partnerom, više pogledajte OVDJE.

Ivana je krajem 2022. godine prvi put pokazala novog partnera, kojeg je dugo skrivala. Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto 2021. u intervjuima je otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa radijska voditeljica u bikiniju izgleda kao supermodel, pogledajte ove atraktivne prizore!

Povezana vijest Zanimljivosti Ivana Mišerić na cesti doživjela bizarnu situaciju koja ju je prestravila, kraj nje je stao auto s dvije žene, a onda...

Povezana vijest Zanimljivosti Ivana Mišerić požalila se na teško razdoblje koje prolazi sa svojim ljubimcem: ''Ima karcinom, jako težak i tužan put...''

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Novi mladi par na domaćoj sceni: Kći bivše divasice i sin našeg glumca priznali da su u vezi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Severina zabilježila predivan trenutak sa svojim sinom: "Za mene - fotka ljeta!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS