Iznenađenje!

Knoll iznenadila fotografijom na kojoj je obučena od glave do pete, no i u ovom sportskom izdanju mamila je poglede!

Ivana Knoll Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ivana Knoll uživa u putovanjima, a ovoga puta odlučila je posjetiti Španjolsku, te se od tamo javila u potpuno ležernoj kombinaciji.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll javila se na Instagramu iz Španjolske i pokazala kako tamo provodi vrijeme.

Pozirala je prelazeći cestu u crnom sportskom kompletiću na koji je kombinirala zlatne štikle. Sve poglede usmjerila je upravo na svoje duge i zgodne noge, a neprimjetno nije mogla proći ni njezina zavodnička figura.

"Kakve noge", "Želim još ovakvih fotografija", "Prezgodna", "Danas si samo noge radila", "Savršena", "Preslatka", samo su neki od komentara koji su se nizali u nastavku ispod objave.

Na Instagramu se pohvalila još i izlascima u Španjolskoj i pokazala kako se dobro zabavlja, a nije skrivala ni da su je pred sam ulazak u klub fotografirali paparazzi.

Podsjetimo, Ivana je privlačila pozornost u Katru gdje je navijala za naše reprezentativce u zavodljivim modnim kombinacijama. Nakon toga neko je vrijeme bila u Miamiju, u kojem se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Nekad i sad Sjećate li se zaštitnog znaka Sanje Doležal iz 2000-ih? Danas ga se odrekla, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS