''san svake djevojke!''

Znate li da se Knoll borila za titulu naljepše Hrvatice? Pogledajte njezine fotografije iz 2016. godine kad je šetala modnom pistom!

Ivana Knoll - 9 Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Velika većina dosad je sigurno već čula za Ivanu Knoll, ali malo tko zna da se 2016. godine borila za titulu najljepše Hrvatice.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll osvanula je u brojnim svjetskim medijima, a o njezinoj ljubavi prema Vatrenima raspisali su se baš svi.

Na nogometnim tribina konstantno privlači pažnju, a još i 2016. godine istaknula se na izboru za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore.

Knoll je tada otkrila da je titula najljepše Hrvatice san svake djevojke, a tada je izgledala potpuno drugačije nego danas.

"Bavim se i modelingom, a pretežno sam ljubiteljica snimanja reklama. Inače sam i velika obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa koje učim u plesnoj školi. Godinama sam se bavila latinoameričkim plesovima i nastupala", rekla je svojevremeno, ali ipak nije odnijela titulu najljepše.

 Ivana je inače rođena u Njemačkoj, a na ovogodišnjem Europskom prvenstvu iskoristila je znanje jezika pa je tako dala brojne intervjue za Nijemce. Uočili su je i Britanci kojima je otkrila da navija za Hrvatsku, ali i za zemlju u kojoj je rođena.

"Naravno da želim pobjedu Hrvatske, ali navijam i za Njemačku jer sam rođena i odrasla ovdje. Mislim da je Francuska jedna od najboljih momčadi, žao mi je što to moram reći jer smo mi izgubili od njih, ali oni su nevjerojatna ekipa. Mislim da i Engleska ima velike šanse", priznala je.

Inače, veliku pomutnju na društvenim mrežama izazvala je i rasprava između Knoll i poznate voditeljice, a više o tome pročitajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Evo tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost na utakmici s Albanijom, živi u Njemačkoj, ali redovno posjećuje Lijepu Našu!

Povezana vijest Zanimljivosti Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

Povezana vijest Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lijepa domaća glumica plijenila je poglede ljepotom, trudna je četiri mjeseca

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova sredila se za izlazak, svi su gledali u nju zbog haljine u kojoj se pojavila!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS