Pokazala stražnjicu

Ivana Knoll nakon Eura vratila se u Hrvatsku, u mini bikiniju već se oglasila s naše obale: ''Razglednica s mora!''

Ivana Knoll - 7 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ivana Knoll nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj vratila se u Hrvatsku, lijepo vrijeme koristi za kupanje.l

Ivana Knoll jedva je dočekala nakon Europskog prvenstva vratiti se u Lijepu Našu.

Na svom Instagramu objavila je nove fotografije s naše obale, a pozirala je u ružičastom minijaturnom badiću koji je otkrio njene obline.

''Razglednica s Jadranskog mora'', napisala je u opisu.

Gdje se točno nalazi, nije otkrila.

Podsjetimo, Ivana je na ovom Euru bila prava atrakcija. Svaku utakmicu Hrvatske fotografi su je oblijetali na tribinama, a prije okršaja veselila se s navijačima na ulicama gradova u oskudnim outfitima.

Povezana vijest Celebrity Znate li da se Knoll borila za titulu naljepše Hrvatice? Pogledajte njezine fotografije iz 2016. godine kad je šetala modnom pistom!

Povezana vijest Celebrity Knoll objavila snimku iz Leipziga uoči utakmice, pogledajte djelić atmosfere: ''Najbolja atmosfera dosad!''

Povezana vijest Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Knoll je glavna faca i u svjetskim medijima: Britancima je otkrila da Hrvatska nije jedina momčad za koju navija!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Supruga Ivana Perišića sve je zbunila opisom na novoj objavi: ''Vrijeme je da kažemo zbogom...''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Pjevača sprdaju da se pržio na suncu, ni teške opekline nakon sunčanja nisu ga spriječile u izlasku sa zaručnicom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS