Smijeh do suza!

Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora

Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivan Šarić i zaručnica Korana Gvozdić otišli su na zasluženi odmor u Tursku.

Komičar i njegova zaručnica trenutno su na romantičnom odmoru u Turskoj.

Radi se o Ivanu Šariću i Korani Gvozdić koji su nakon njegovog uspješnog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama" odlučili otići na zasluženi odmor.

Za idealnu destinaciju odabrali su Istanbul iz kojeg se komičar javio u svom stilu fotografijom koja je njegove obožavatelje nasmijala do suza.

Naime, Šarić je pozirao u gužvi na jednoj od tržnica, gdje je uvjerljivo bio najviši muškarac, a uz fotografiju je obrazložio kakvu je facu složio na Koranino pitanje "što ako te izgubim u gužvi?"

U komentarima se javio i glazbenik Saša Lozar koji sa Šarićem također dijeli visinu te napisao "kod mene isto", a oglasili su se i njegovi kolege iz showa "Ples sa zvijezdama" s kojima je na kraju završio u finalu.

"Ja Dina ovako nikad nisam još izgubila", poručila mu je Viktorija Đonlić Rađa, dok mu je pobjednik showa Slavko Sobin napisao "Ahaahaahahhahaahaha vrh!"

I Šarićeva plesna partnerica Paula Jeričević iskoristila je priliku da još jednom javno poruči što misli o njemu: "Hahahahah pa ti si bog isus".

I tako je komičar još jednom napravio ono što mu odlično ide uz ples - nasmijao mnogobrojnu publiku, što mu je uostalom i posao. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS