Kakva obitelj!

Ivan Rakitić uputio blagdansku čestitku okružen svojim ljepoticama: "Predivni ste!"

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri na svojim Instagram profilima podijelili su niz blagdanskih fotografija sa djecom.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova prekrasna supruga Raquel Mauri ugodno su iznenadili svoje pratitelje nizom Božićnih fotografija. 

Ispod niza veselih obiteljskih fotografija, poručili su:

"Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu! Punu zdravlja, ljubavi i zajedništva".

Ivan je na sebi nosio sive traperice, bijelu majicu i crne tenisice, dok je Raquel odjenula istu majicu na koju je kombinirala sivu suknju, te visoke crne čizme na petu. Kćerkice su bile isto odjevene, a na glavi im se isticala crvena mašna. 

Fotografije možete pogledati OVDJE.

"Predivni ste", "Kakva obitelj", "Ma divota", "Wow", "Ljepotani", "Opa", samo su neki u nizu komplimenata koje su zadobili ispod posta u komentarima. 

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Emotivna Danijela Dvornik prisjetila se Ellina rođenja, a otkrila je i pravi razlog Dinova izostanka s poroda: "Živite u zabludi"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS