Mali slatkiš!

Zaručnica Brune Petkovića objavila rijedak video njihovog sina, i to taman prije prvog gola našeg nogometaša na Poljudu!

Iva Šarić Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iva Šarić na svom Instagram storiju podijelila je video malenog Adriana u sportskoj kombinaciji tijekom šetnje.

Partnerica nogometaša Brune Petkovića, Iva Šarić ne skriva koliko je majčinstvo uveseljava pa zbog toga često dijeli fotografije svojih sinova.

Ovoga puta sve je ugodno iznenadila svojim videom na storiju u kojem je pokazala njezinog i Bruninog sinčića Adriana u sportskom izdanju. Naime, Iva je snimala njegov hod po ulici. Zatim je objavila i jednu fotku gdje su svi zajedno na rođendanu, a stariji sinovi drže najmlađeg bracu u rukama.

Inače, Bruno je u petak zabio svoj prvi pogodak na Poljudu u najvećem derbiju hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama.

Inače, za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim", ispričala je Iva za IN Magazin.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nives užarila društvene mreže novom vrućom fotkom: ''San snova mi je da izgledam kao ti u tim godinama!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS