U poznatom društvu

Pogledajte kako je Livajina Iris proslavila veliku pobjedu Hajduka, jedan trenutak utakmice nije mogla ni gledati!

Iris Livaja Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Iris Livaja podijelila je slavljeničku atmosferu iz svojeg doma nakon Hajdukova osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa.

Hajduk je osvojio Hrvatski nogometni kup, a kapetana Marka Livaju i ovaj put je bodrila njegova najvjernija navijačica, supruga Iris.

Iako nije bila na riječkoj Rujevici, Iris je u svojim pričama na Instagramu bilježila atmosferu tijekom utakmice iz svojeg doma, gdje je okupila veliku navijačku ekipu, a među prisutnima je bila i glumica Ana Gruica, koja je krsna kuma njezinu sinu Lorenzu.

Posebno su bili napeti i zanimljivi trenuci prije no što je Livaja izveo kazneni udarac, koji Iris nije mogla niti gledati.

"Biži ća, ne mogu", začuo se povik u snimci, a uslijedili su vriskovi i slavlje zbog Livajina gola i Hajdukova osvajanja Kupa.

Iris inače redovito bodri svojeg supruga na utakmicama Hajduka, a mnogi navijači upravo njoj pripisuju zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega je prozvana novom kraljicom Torcide.

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS