Kraljica Torcide

Pogledajte kako je Iris Livaja prizvala gol svog Marka, a još je jednom pokazala da je njegova najveća podrška!

Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Iris Livaja vjerno je bodrila svojeg supruga Marka na utakmici Hajduka i Slaven Belupa, na kojoj je on zabio jedini gol.

Iris Livaja najveća je podrška svojem suprugu Marku, što je sada još jednom potvrdila.

Tijekom utakmice Hajduka i Slaven Belupa u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa Iris je vjerno navijala iz svojeg doma i objavljivala snimke na društvenim mrežama, a čak bi se moglo reći i da je prizvala Markov gol.

"Ti", napisala je uz emotikone srca i molitve dok se Marko pripremao za kazneni udarac, pri kojem je zabio gol, a Iris je zatim njegov gol proslavila s još nekoliko objava u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, Iris i Marko Livaja vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Mnogi navijači Hajduka upravo su Iris pripisali zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega je prozvana novom kraljicom Torcide.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Iz bolnice podijelili novosti o zdravstvenom stanju Jasmina Stavrosa: ''Nastavlja terapiju kod nas, jako je optimističan...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS